Summer Well 2022 – la ce sa ne asteptam de la acest eveniment?

Festivalul Summer Well – Editia 2022 se va desfasura la Domeniul Stirbey din Buftea. Perioada desfasurarii acestui eveniment extraordinar este 12-14 august. Participantii se vor putea bucura de momente unice, deosebite, mai ales acum ca pandemia a luat sfarsit.

Ce trupe vor participa la festivalul de anul acesta?

Ei bine, cei care au mai participat la acest festival si in anii trecuti stiu ca este unul de amploare si care ofera amintiri de neuitat. Ca in fiecare an, si anul acesta festivalul are invitati de renume. Printre acestia se numara Arctic Monkeys, Inhaler, Hayes&Y, ROOSVELT, si SELF ESTEEM.

Cap de afis pentru Summer Well 2022 este trupa Arctic Monkeys

Arctic Monkeys este o trupa extrem de iubita si apreciata in intreaga lume. Aceasta tocmai ce a anuntat un turneu european anul acesta. Vor fi evenimente extraordinare in tari precum Cehia, Croatia si Bulgaria. Totodata, visul romanilor de a intalni in realitate aceasta formatie devine realitate anul acesta, la Summer Well Festival.

Alaturi de aceasta trupa, vor mai urca pe scena si Jungle, Roosvelt, Channel Tres, Nothing But Thieves, Self Esteem si multi altii. Anul trecut, festivalul a gazduit Limited Edition – o editie speciala. Din line-up au facut parte artisti precum Dimitri’s Bats, Woodkid, Modeselektor, Rejjie Snow, Valeria Stoica, Zimbru si Bruja. Editia de anul trecut a fost cu siguranta una memorabila, asteptari pe care organizatorii de anul acesta le au si pentru editia 2022.

Raph_PH, CC BY 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by/2.0, via Wikimedia Commons

Un festival cat o vacanta

Aceasta este denumirea data festivalului Summer Well, eveniment care in fiecare an atrage cateva zeci de mii de tineri. Cum in ultimii ani a fost pandemie si au existat diverse restrictii, festivalul de anul acesta se anunta a fi de-a dreptul incendiar. Acum, pasionatii de tehno isi iau revansa. Domeniul Stirbey se va transforma efectiv intr-un imens ring de dans, exact asa cum era inainte de pandemie.

Siguranta participantilor este pe primul loc

In afara faptului ca organizatorii isi doresc ca participantii sa se distreze la maxim, siguranta acestora este, fara indoiala, pe primul loc. Prin urmare, se vor lua toate masurile necesare pentru ca toti cei prezenti la festival sa fie in deplina siguranta, din absolut toate punctele de vedere. Festivalul va respecta cu strictete toate deciziile autoritatilor pentru ca toata lumea sa fie in siguranta si pentru ca evenimentul sa se desfasoare perfect.

Participantii vor avea parte de nenumarate surprize

Surprizele nu vor inceta sa apara pentru toti cei prezenti la Summer Well Festival. Asa cum s-a intamplat la fiecare editie, distractia va fi pana dimineata in zori. Nu doar tinerii sunt asteptati la acest festival, ci oricine altcineva care iubeste muzica si distractia. Summer Well Festival este dedicat tuturor, indiferent de varsta. Asadar, sa dam drumul la distractie si sa ne bucuram de aceasta vara la maxim!