1 000 000

Pentru UNIRE

Inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției prin introducerea unui preambul

CONTACTEAZĂ

Semnături adunate

Fiecare voluntar din campania UN MILION PENTRU UNIRE va fi recompensat cu câte un punct pentru fiecare semnătură strânsă la unul dintre punctele de colectare.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, semnăturile trebuie introduse digital, de pe linkul unic de mai jos. Acordarea punctelor are loc automat.

Vă rugăm să:

  • introduceți corect datele semnatarilor;
  • nu introduceți date care nu există și pe formularul de semnături (prin sondaj telefonăm semnatarii pentru a confirma existența semnăturii) - foile de semnături sunt centralizate lunar și ajung la sediul central al campaniei;
  • nu încercați să trișați introducând semnăturile strânse de alt voluntar: Onoarea este pe primul loc în Mișcarea UNIONISTĂ!
Conectează-te cuFacebook, Twitter or email to get your personal tracking link.
Link nepersonalizat - trebuie să te loghezi ca să vezi linkul tău unic

Fă #UNIREA

Descarcă și completează liste

Descarcă listele în format .pdf, printează și strânge semnăturile, apoi centralizează-le la cortul din orașul/județul tău sau înmânează-le voluntarilor campaniei.

SEMNEAZĂ

Implică-te în comunitatea ta

Vrei să pui umărul la #UNIRE? Ia legătura cu coordonatorul de campanie din județul tău și dă de veste familiei și prietenilor că pot contribui la efortul național de colectare a semnăturilor.

IMPLICĂ-TE

Contribuie la efortul logistic

Nu ai timp să te implici în strângerea de semnături? Atunci donează pentru fondul de campanie, oferă sprijin logistic prin printare, distribuție, prin achiziția de corturi sau de materiale de campanie.

CONTRIBUIE

Asociații componente