1 000 000

PENTRU UNIRE

Inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției prin introducerea unui preambul

Semnează

GHID voluntar

PENTRU VOLUNTARII CARE STRÂNG SEMNĂTURI ÎN CADRUL CAMPANIEI 1 MILION PENTRU UNIRE

În urma lansării campaniei “1 milion pentru Unire”de strâns semnături pentru revizuirea Constituției care să pregătească terenul pentru  Unirea României cu Basarabia, vă oferim acest ghid pentru a vă informa despre necesitatea colaborării noastre și instrucțiunile pentru fiecare voluntar.

Această campanie se va baza în mare parte pe implicarea fiecărui unionist, voluntarii fiind poate cei mai importanți în acest demers. Putem spune că fiecare unionist va fi voluntar, însă unii dintre aceștia se vor implica mult mai mult.

Voluntarul va colabora cu coordonatorul județean și își va desfășura activitatea alături de acesta și alți voluntari. Munca de voluntar va presupune mai multe activități, în funcție de timpul pe care îl poate aloca, printre care amintim:

1. Să stea la cortul instalat în localitatea unde domiciliază dacă este cazul. Va supraveghea cortul și va invita cetățenii să semneze, urmând ca formularele semnate să le predea coordonatorului județean sau unui delegat al lui.

2. Să colecteze semnături pe stradă în diferite puncte ale localității de unde provine.

3. Să participe la activitățile door to door coordonate de responsabilul județean.

4. Să promoveze campania de strangere de semnături și să vină cu noi idei de promovare a acesteia.

5. Să țină legătura cu coordonatorul județean și să colaboreze cu acesta pentru buna desfășurare a campaniei de colectat semnături.

6. Să participe la tururile de promovare a campaniei, care vor avea loc la fiecare sfârșit de săptămână, în perioada mai-septembrie.

7. Să invite prietenii și cunoscuții să se alăture campaniei

Ne bazăm pe o bună colaborare și încheierea cu succes a acestei campanii. Doar împreună vom reuși să strângem 1 milion de semnături pentru #UNIRE.


DESCARCĂ

Fă #UNIREA

Descarcă și completează liste

Descarcă listele în format .pdf, printează și strânge semnăturile, apoi centralizează-le la cortul din orașul/județul tău sau înmânează-le voluntarilor campaniei.

SEMNEAZĂ

Implică-te în comunitatea ta

Vrei să pui umărul la #UNIRE? Ia legătura cu coordonatorul de campanie din județul tău și dă de veste familiei și prietenilor că pot contribui la efortul național de colectare a semnăturilor.

IMPLICĂ-TE

Contribuie la efortul logistic

Nu ai timp să te implici în strângerea de semnături? Atunci donează pentru fondul de campanie, oferă sprijin logistic prin printare, distribuție, prin achiziția de corturi sau de materiale de campanie.

CONTRIBUIE

Asociații componente