1 000 000

PENTRU UNIRE

Inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției prin introducerea unui preambul

Semnează

GHID coordonator regional

PENTRU COORDONATORII REGIONALI DIN CADRUL CAMPANIEI 1 MILION PENTRU UNIRE

1.  De păstrat legătura cu coordonatorii județeni pentru ca aceștia:

a. Să obțină autorizații lunar pentru minim 3 locații în orașul lor.

b. Să monteze/demonteze (atunci când este necesar) corturile și  mesh-urile (mesh-urile se vor demonta zilnic).

c. Să țină evidență materialelor de inventar și a voluntarilor de la cort prin completarea formularului de inventar primit pe mail.

d. Să colecteze periodic formularele de inventar și listele de susținători din județe după ce le centralizează coordonatorul județean.

e. Să se asigure că listele se completează corect de către semnatari și de către cei împuterniciți de comitetul de inițiativă să semneze listele.

f. Să se asigure de completarea unei adrese de livrare pentru județele de care răspund.

2. De comunicat echipei de organizare nevoile logistice/resurse umane. Începând cu data de 9 mai coordonatorii județeni vor primi pentru început 1 cort, 1 mesh/cort și restul materialelor necesare (tricouri, badge-uri, stikere, flyere).

3.  De furnizat datele și adresa de livrare pentru coordonatorii regionali (în Excel).

4. De făcut update constant fișierului Excel cu titlul “Voluntari semnez.eu România”pe care îl veți primi pe e-mail.

5.  De căutat voluntari pentru corturi  în regiunile de care răspund, în coordonare cu echipa de la București. Fiecare cort are nevoie de cel puțin 6 voluntari/zi pentru cele 3 intervale orare: 10:00 - 13:00, 13:00 - 16:00, 16:00 - 19:00 și de aproximativ 15 voluntari/săptămână care se vor roti conform graficului completat de coordonatorul județean.

Ne bazăm pe o bună colaborare și încheierea cu succes a acestei campanii. Doar împreună vom reuși să strângem 1 milion de semnături pentru #UNIRE.


DESCARCĂ

Fă #UNIREA

Descarcă și completează liste

Descarcă listele în format .pdf, printează și strânge semnăturile, apoi centralizează-le la cortul din orașul/județul tău sau înmânează-le voluntarilor campaniei.

SEMNEAZĂ

Implică-te în comunitatea ta

Vrei să pui umărul la #UNIRE? Ia legătura cu coordonatorul de campanie din județul tău și dă de veste familiei și prietenilor că pot contribui la efortul național de colectare a semnăturilor.

IMPLICĂ-TE

Contribuie la efortul logistic

Nu ai timp să te implici în strângerea de semnături? Atunci donează pentru fondul de campanie, oferă sprijin logistic prin printare, distribuție, prin achiziția de corturi sau de materiale de campanie.

CONTRIBUIE

Asociații componente